Ze is een erg prettig persoon om er op zo’n dag bij te hebben. Ze weet dat het spannend is voor de bruid en gaat daar dan ook heel prettig mee om. Ze is relaxed en weet ook hoe ze de bruid kan geruststellen. Ze doet haar vak met gevoel wat maakt dat de make-up en het haar perfect past bij je persoonlijkheid.

Ik was zelf getuige en vond het erg fijn dat mijn haar en make-up ook kon worden gedaan. De bruid zag er prachtig uit, zoals zichzelf maar dan extra mooi. Zelf was ik ook erg tevreden met mijn haar en make-up. Ze vraagt wat dingen waardoor ze alles af kan stemmen zodat je haar en make-up echt eigen voelt. Ze is gewoon echt goed in datgene wat ze doet. Ze houd er ook goed rekening mee dat het haar goed vastzit zodat het de hele dag blijft zitten en je kan dansen. Maar dat het geen pijn doet.

Daarnaast hadden ze savonds ook een photobooth. Dit was ook handig zodat Joyce nog even de make-up van de bruid bij kon werken. Maar het was vooral erg leuk om even gek te doen. Mede ook doordat ze er leuke spontane mensen bij hebben staan om te helpen waardoor er vanzelf een big smile op de foto komt. Of een lachbui haha.

Met andere woorden: ik zou zelf Joyce bij iedereen die gaat trouwen aanraden. Omdat ze een leuk fijn mens is. Maar vooral omdat ze haar ervaring en gevoel combineert waardoor het perfect aansluit bij wie je bent.

Eline Belgers