Een paar weken voor je bruiloft spreken we af voor een proefsessie. We gaan dan samen kijken wat jouw wensen zijn en waar jij je lekker bij voelt. Jij moet immers de hele dag het stralend middelpunt zijn!

“Jij moet jij blijven maar wel speciaal voor deze bijzondere dag”

Op jouw grote dag sta ik in alle vroegte met mijn koffer voor jouw deur of voor de deur van de trouwlocatie. Ik werk uitsluitend met professionele kwaliteitsproducten die de hele dag blijven zitten waardoor jij lekker een traantje kunt laten.

Start the day Arrangement 

Naast een mooie bruidsmake-up verzorgen wij ook een prachtig bruidskapsel. Zodat jij deze dag ontspannen en vol zelfvertrouwen in stapt en alleen maar hoeft te stralen!

Kosten:  € 325,-
(Dit arrangement is gebaseerd op 2 uur)

No Worries arrangement

Nadat jij als bruid geheel tevreden bent over het haar en de make-up zijn de overige bruiloftsgasten aan de beurt. Jouw moeder, (schoon)zus, schoonmoeder,bruidsmeisje en evt. overige gasten zullen naast je stralen op deze bijzondere dag omdat ook zij een passende make-up krijgen.

Kosten:  € 380,-
(Dit arrangement is gebaseerd op 4 uur)

To the moon and back Arrangement


Dit arrangement is vergelijkbaar met het Start the day, maar nu sta ik de gehele dag tot je beschikking.
Tijdens de fotoreportage, voordat je het stadhuis binnen stapt en ik doe de finale “touch-up” voordat het feest zal losbarsten.

Kosten:  € 650,-
(Dit arrangement is gebaseerd op 8 uur)

Bij een grote hoeveelheid bruiloftsgasten is er de mogelijkheid om via mij een extra visagiste in te huren voor de ochtend. Deze kosten bedragen €150,-