Via mijn broer kwam ik aan het adres van Joyce en aangezien haar website me ook erg aansprak heb ik een afspraak gemaakt voor een oriënterend gesprek. Al snel bleek dat er een hele fijne klik was, en was voor mij de keuze al snel gemaakt om mijn haar en make-up voor onze grote dag door haar te laten verzorgen. Daarna hebben we snel een datum geprikt voor een proef make-up en kapsel. Zonder dat ik ook maar iets heb hoeven aan te geven had Joyce al een idee wat passend zou zijn voor mij. In één woord prachtig! Wat was ik blij dat ik voor Joyce gekozen heb om mijn haar en make-up te verzorgen op onze grote dag. Aan het begin van deze dag ben je dan ook erg nerveus en kun je niet veel mensen om je heen verdragen, Joyce stelt je op je gemak en maakt je een stralende bruid. We hadden ook de photobooth bij haar geboekt voor het feest kon ik daarom nog een touch up krijgen wat erg welkom was tijdens zo’n emotionele dag. De photobooth was een groot succes, zodra de gasten binnen kwamen werd er een foto gemaakt welke dan direct in het gastenboek geplakt kon worden. Gedurende het feest werden er ook nog veel leuke en grappige foto’s gemaakt wat de sfeer tijdens het feest zeker ten goede kwam. Al met al een zeer geslaagde ervaring voor mij.

Nogmaals super bedankt!!

Maartje-Wels Dekkers