label-brides

Wat hebben we een prachtig trouwseizoen achter de rug. Veel bruidjes mogen laten stralen en veel onzekerheden weg mogen nemen. Want Bruidsstyling is niet alleen het verzorgen van een mooie make-up en een perfect bruidskapsel maar ook een stukje rust brengen in de hectiek van deze bijzondere dag! Naast dat je als bruidsstyliste kiest voor de juiste sfeer bij deze bruid, de juiste producten bij de weersomstandigheden van deze dag en de juiste technieken bij het gekozen programma, heb ik natuurlijk ook veel ervaring met de kleine details. Moet de bruidegom niet even wakker gebeld worden? De corsages, moeten die nou links of rechts, met de bloem omhoog of omlaag, het lint van de jurk moet die nou naar boven of naar onder geveterd worden en ga zo maar door. Ik heb al zoveel jurken, bloemen, bruidsstress en zenuwachtige mama’s voorbij zien komen dat ik  ook daarin een enorme steunen rust kan geven op deze spannende ochtend.

Als het bruidsseizoen dan ook op z’n einde valt bruist mijn hoofd weer vol ideeën. Waar kan ik volgend jaar in verbeteren, wat heb ik nog meer te bieden, waar kan ik nog meer ondersteunen en hoe kan ik nog meer ontzorgen? Waar wij vroeger kozen voor een zus, broer, vriend of vriendin als ceremoniemeester, kiest het bruidspaar van nu voor een externe ceremoniemeester. Familie en vrienden hoeven niet de enorme last meer te dragen van de locaties checken, het draaiboek, de planning, de cadeaus, de evt. voordrachtjes en speeches en alle overige beslommeringen van deze dag. Maar ze mogen gewoon lekker onbezorgd mee feesten de hele dag. Al deze en nog veel meer zorgen worden ontnomen door een externe ceremoniemeester. Iemand die al veel bruiloften heeft meegemaakt, die al jaren contacten heeft met diverse bruidsleveranciers en op de hoogte is van de laatste trends in de Bruidsbranche. Anders dan een weddingplanner, die de gehele bruiloft organiseert, zorgt de ceremoniemeester ervoor dat het draaiboek en de tijdsplanning nageleefd wordt zoals het bruidspaar dit voor ogen heeft. De contacten met locaties en bruidsleveranciers onderhoudt en contact heeft met de gasten wat betreft cadeaus, speeches en overige verrassingen.

En daar mee zat mijn hoofd vol de afgelopen maanden. Want wat heb ik daar nog veel te bieden…

Naast de verzorging van een mooie make-up, een prachtig bruidskapsel, een hilarische photobooth en een memorabel gastenboek kan ik me de rest van de tijd nuttig maken als ceremoniemeester. Maar daarmee komt ook meteen de vraag hoe pak ik dat aan? Overleg met bruidsparen die al getrouwd zijn of nog gaan trouwen, planningen maken, alle bruidssites uitpluizen, informatie inwinnen bij bruidsleveranciers… Met als gevolg dat er alleen maar meer ideeën zijn gegroeid. Ik zou bijna zelf weer opnieuw willen trouwen (dan wel gewoon met dezelfde) omdat de bruiloften van nu zoveel persoonlijker zijn dan toen wij trouwde 18 jaar geleden.

Nu komt er een beurs aan en je kan er dan niet meteen mee aankomen dat we ook alle taken van een ceremoniemeester overnemen tegen een bepaald kostenplaatje. De bruiden die ik al in mijn agenda heb staan voor haar en make-up zijn tot nu toe pas vanaf mei en dan is het bruidsseizoen al in volle gang. Dus op zoek naar een Bruidspaar als try-out! Een bruidspaar wat trouwt ergens tussen nu en begin maart 2018, een bruidspaar wat het aandurft om de planning uit handen te geven, een bruidspaar wat mij gunt om dit uit te proberen. Hopelijk kom ik over 2 weken op de Wedding Fair in Tilburg zo’n bruidspaar tegen? Een bruidspaar wat ik kan vragen of ik hun ceremoniemeester mag zijn op hun bijzondere dag, geheel kostenloos en met alle liefde, ervaring en zorg die ik te bieden heb. Maar ken jij nou een bruidspaar? Laat het me dan weten of laat ze zelf contact met me opnemen….

Wordt zeer zeker vervolgd!